Vårens konsert ägde rum på Storsjöteatern en torsdagskväll. Roger Rådström med husband bestående av Anton Lindström, Kristoffer Sjökvist och Rickard Täljeblad kompade kören. Gästartist den här gången var Kikki Korths-Aspegren. Som stöd till kören fanns även Astrid Åslin, dirigent och körledare, med på scenen.

Programmet bestod av en blandning av rock och pop samt en del finstämda nummer. “Håll mitt hjärta” med fiol och sång av Roger Rådström gick verkligen hem hos publiken. Kikki Korths Aspegren rockade loss ordentligt och när hon tillsammans med kören drog igång “I can jive” var det inte många som kunde sitta stilla.

Som vanligt vid ”terminsavslutningarna” är det många körer som vill visa upp det man jobbat med under året och konkurrensen är benhård.

Vi är väldigt nöjda med publiktillströmningen. Vi hade 285 besökare på konserten.