Sponsorer

Vi söker sponsorer!

4

Sponsorer  2023

ICA Maxi

Länsförsäkringar Jämtland

Region Jämtland Härjedalen

Storsjömäklarna

Daus tryckeri

Estrad Norr

Medborgarskolan

Östersunds kommun

 

Information om kören

Kören startades som ett treårigt projekt hos Estrad Norr 2011. Syftet var att erbjuda personer över 65 år möjlighet att sjunga i kör, oavsett tidigare erfarenheter av körsång. Tanken var också att man skulle ha en annorlunda repertoar än den som återfinns i t ex kyrkokörer. I den här kören skulle man sjunga rock och pop.

Fr o m 1 januari 2015 finansierar och administrerar sig kören på egen hand. Vår ideella förening Rock- och Popkören 65+ har för närvarande 80 medlemmar.

Körens musikaliska ledare har sedan starten varit Roger Rådström och vår inriktning är rock och pop. Konserter har genomförts 2 – 3 gånger per år och varit mycket välbesökta. I konserterna medverkar kompgrupp samt oftast gästartist/-er.

Vi har haft lokala artister som b l a Härjedals – Kingen, blueskungen Micke Mojo och en fantastisk Bodil Johansson. Vi har också sjungit med countrydrottningen Kicki Danielsson, körledaren Caroline of Ugglas och inte minst rocklegenden Mikael Rickfors.  En  konsert tillsammans med ”Veteranorkestern” och steppgänget ”Cramp Roolls” genomförde vi  med ca 120 pensionärer på scenen. 

Körsång är friskvård och vi fortsätter att sjunga friska och glada och planerar  konserter inför varje termin.

För att kunna genomföra våra konserter behöver vi ekonomiskt stöd och därför söker vi sponsorer. Det är framför allt till hyra av lokal, ljud och ljus samt annonsering.

Följ oss på Facebook ”Rock- och Popkören 65+” och kom gärna och lyssna på oss under våra konserter!

Vi hoppas  att ni vill stödja oss, hör då gärna av er till någon av oss:
Ordförande Jan Molde
jan.molde@gmail.com
072-585 28 49
Kassör Rolf Jeanson
rolf@hgbrg.se
076-828 65 76

2024-02-28