Sponsorer

Vi söker sponsorer!

Efter långt uppehåll på grund av pandemin är vi på gång igen med sångövningar och konserter.

Kören startades som ett treårigt projekt hos Estrad Norr 2011. Syftet var att erbjuda personer över 65 år möjlighet att sjunga i kör, oavsett tidigare erfarenheter av körsång. Tanken var också att man skulle ha en annorlunda repertoar än den som återfinns i t ex kyrkokörer. I den här kören skulle man sjunga rock och pop.

Fr o m 1 januari 2015 finansierar och administrerar sig kören på egen hand. Vår ideella förening Rock- och Popkören 65+ har för närvarande 80 medlemmar.

Körens musikaliska ledare har sedan starten varit Roger Rådström och vår inriktning är rock och pop. Konserter har genomförts 2 – 3 gånger per år och varit mycket välbesökta. I konserterna medverkar kompgrupp samt oftast gästartist/-er.

Vi har haft lokala artister som b l a Härjedals – Kingen, blueskungen Micke Mojo och en fantastisk Bodil Johansson. Vi har också sjungit med countrydrottningen Kicki Danielsson, körledaren Caroline of Ugglas och inte minst rocklegenden Mikael Rickfors.

Körsång är friskvård och vi fortsätter att sjunga friska och glada och planerar för ett försenat 10-årsjubiléum 23:e november 2022 på Gamla Teatern. Artist är ännu inte bokad.

För att kunna genomföra våra konserter behöver vi ekonomiskt stöd och därför söker vi sponsorer. Det är framför allt till hyra av lokal, ljud och ljus samt annonsering.

Följ oss på Facebook ”Rock- och Popkören 65+” och kom gärna och lyssna på oss under våra konserter!

Som sponsor presenteras ni muntligt på våra konserter/syns på affisch för kommande konsert samt programblad. Dessutom får ni fribiljetter till konserter.

En annons i vårt programblad 1⁄4 A5 sida kostar 2000 kr. Ni presenteras också här på vår hemsida.

Vi hoppas som sagt att ni vill stödja oss, hör då gärna av er till någon av oss:
Ordförande Anna-Britta Larsson Wiktorsson
annabl06@hotmail.com
070-61 61 007
Kassör Jan Molde
jan.molde@gmail.com
072-585 28 49

Hälsningar
Rock och Popkören 65+
Genom Anna-Britta Larsson Wiktorsson
2022-05-25

Sponsorer VT 2022

  • ICA Maxi
  • Storsjömäklarna
  • Bilägarrna OKQ8
  • Medborgarskolan
  • Person Invest
  • Estrad Norr
  • Daus tryckeri