Efter många om och men fick vi genomföra vårkonserten på Storsjöteatern. OSD:s konkurs påverkade oss under en månad men till slut blev det klartecken från kommunen. En stor lättnad för oss alla.

Vi genomförde vår konsert med fokuserad styrka och glädje. Med hjälp av vår körledare Roger Rådström och hans kompband, Göran Backlund, Hampus Sundqvist och Erik Edlund bjöd vi på låtar från Oscar Linnros till Nirvana. Vår stora stjärna från Östjämtland Lena Ljung-Falck, bjöd på ett antal egna låtar samt b l a ”When we were young” och ”Love ca move Mountains” tillsammans med kören. Roger överraskade med ett solo nummer ”Bara om min älskade väntar” skriven av Bob Dylan. Som vanligt var Barbro Lindström vår fantastiska konferencier.

Extranummer förstås och vi avslutade med ”Ain´t no mountain high enough”

Anna-Britta Larsson Wiktorsson

Ordförande