Idag lyste solen lika fantastiskt som den nu gjort under hela påsken. Vi har väl alla njutit av den och det ser ut att fortsätta framöver.

Vi var ca 50 sångfåglar på plats idag. Vi började sjunga låtar som vi ska sjunga tillsammans med Bodil ”Gimmie, Gimmie”, ”Bad romance”, ”What love got to do with it”. Lyssna på originalen och det är viktigt att lära sig texten utantill. Vi kände oss nöjda med dessa låtar och det gjorde även Roger. Ni som har noter kom ihåg att ta med dem.

Vi spelade in ”Come together”, ”For once in my life” och ”Från och med du”. Man kan väl säga att det blev ”hellre än bra”. Vi spelade in (utan förövning) för att höra både fel och ev det som är bra. ALLA måste ta sitt ansvar och inte förlita sig på någon annan i kören. Lyssna också och sjung med i låtarna som finns inspelade tidigare i stämmor.

Nästa vecka får vi en ny låt ”Easy On Me”. Lyssna på Adele.

Festkommittén kom med förslag på var vi ska äta middag efter konserten och efter handuppräckning blev valet ” Republiken Bar & Kök”. Mer information angående middagen kommer nästa vecka.

Tisdag 26/4 har styrelsen sista mötet före konserten och information ges efter det. Blanketter för beställning av biljetter kommer att finnas (200 kr och 20 kr för barn 12+). Vi säljer som vanligt via Nortic och Destination Östersund från och med 27/28 april. Det kommer att finnas affischer som vanligt att sätta upp.

Vi ses nästa vecka!
Solhälsningar Styrelsen / Anna-Britta