Äntligen fick vi genomföra en konsert på Gamla teatern med ca 180 personer i publiken. Vi var så laddade inför denna kväll. Genrepet gick bra och efter att vi repat med kvällens gästartist, Bodil Johansson, var vi peppade till max. Bodil sprider både energi och glädje på ett fantastiskt sätt. Roger Rådström, vår körledare, hade som vanligt arrangerat våra låtar och ledde kompbandet med Niclas Rångefors, Rickard Lainegard och Göran Backlund från sitt piano.

Lisa Hansson var åter igen vår presentatör. Hon presenterade våra låtar skrivna av blad annat Marie Fredriksson – ”Ännu doftar Kärlek”, B. Andersson/B. Ulveus – ” Gimmie, Gimmie, Gimmie”, Lennon/McCartney – ” Come together”, Mikael Rickfors – ”Vingar” och Adele – ”Easy on me” samt artister som Lady Gaga – ” Bad Romance” och Tina Turner – ” What´s love got do do with it”. Vi är ju framför allt en rock- och pop kör!

Lisa berättade också om vår kör som ska fira ett försenat 10-årsjubileum till hösten. Kören sjöng 8 låtar på egen hand och 4 låter (inkl extranummer) tillsammans med Bodil som dessutom framförde 2 låtar med bandet. Roger bjöd också på en känslosam tolkning av ”Imagine”.