Nu är vi en bit in i juni och det är snart midsommar. Vår nya hemsida är klar och jag hoppas att ni lätt kan hitta det ni vill läsa. Ljudfilerna kommer att läggas in i höst när vi vet vilka låtar som vi ska jobba med inför vårt jubileum.

Vår egen jubileumsfest är på Restaurang Hov den 25 oktober, klockan 16:00 och jubileumskonserten framför vi på Gamla Teatern den 23 november. Det blir spännande!

Vi startar upp våra körövningar den 13 september i samma lokal och samma tid som tidigare. Styrelsen har ett möte veckan innan och Rolf som ansvarar för våra medlemmar har då tagit kontakt med de som är ”vilande” och hört sig för hur de vill göra med deltagandet i höst. Eventuellt kommer det nya sångfåglar till kören.

Ibland spelas någon av ”våra låtar” på radion och det är ju så härligt att känna att texten sitter ganska bra.

Önskar er en skön sommar!

Anna-Britta