Äntligen fick vi ses och sjunga tillsammans. Vad vi har längtat! Vad gjorde det att regnet strilade ner där ute, när glädjen inomhus var så stor. Alla var så peppade på att både sjunga och förstås prata med varandra.

Jubileumsmiddag: Janne Lingvall är Jubileumsgeneral och jag är hans assistent. Janne har jobbat flitigt med planeringen i sommar och jag kan bara tacka honom för det. MEN det är viktigt att alla känner lite ansvar för att fundera och kanske komma på ev spontanaktivitet under middagen. Det skulle diskuteras under pausen (vet inte hur det gick med den saken) Förslag ska i alla fall meddelas till Janne nästa körövning. Festkommittén tar hand om anmälan till festen. De träffades genast efter dagens övning och började planera. Bra jobbat!

Jubileums konsert: Vår gästartist är, som nästan alla gissat efter låtlistan, Kingen. Då blir det rockigt värre. Vi ska sjunga några låtar med honom, men vi började öva på några av våra egna låtar.

Lean on me – skriv gärna ner texten. Lär dig din stämma, eftersom vi ska sjunga låten utan noter 27/9.

Go tell on the mountain – Introt sjungs a cappella (Obs! inget sving)och vi ska sjunga efter Rogers dirigering den 27/9.

A child is born – öva gärna utan ord, tex ”no” för att lättare kunna lära dig rytmen och känslan

Nästa vecka ska vi öva på ” The Circle of life”. Tag med noter om du har.

”Sponsorgruppen” startade också med ett möte direkt efter dagens övning. Bra jobbat!

Tack alla för en härlig start på kör-hösten och tänk så mycket roligt vi har att se fram emot.

Jag åker till Cypern och missar två tillfällen, men jag får öva på egen hand.

Sånghälsningar Anna-Britta