Idag övade vi alla konsertlåtar. Vi fick också sjunga Kingens låtar tillsammans med honom. Då blev det fart!

Roger är utmanare på P4-toppen med sin nya låt ”Freedom”. Lyssna på P4 Jämtland nu på fredag kl 11-12. Då intervjuas Roger. Sen är det bara att rösta på honom och man får rösta 5 ggr på samma låt. Tipsa också dina vänner och bekanta att de ska rösta. För han är verkligen värd att ligga etta. Eller hur?

PLANERING INFÖR KONSERTKVÄLLEN

Tänk: Jag är viktigast i kören – lita på dig själv!

Kören samlas på Gamla Teatern kl. 15:30 för att gå upp på scenen. Uppsjungna och beredda. Vi kör igenom hela konserten och vi beräknas vara klar ca 17:20. Då finns möjlighet att gå till Ordenssalen och byta om. Det är viktigt att äta något under eftermiddagen. Tag också med sköna skor att stå i under repetitionen- det blir en lång eftermiddag.

Basar och tenorer hjälper bandet att plocka ihop efter konserten. Gradängerna ska också plockas ihop och bäras ut till släpvagnen.

Tisdag 22/11 Vi ska vara klara och uppsjungna och gå in i repsalen kl 12. Före kl 12 träffar Roger bandet därinne och vill inte bli störd. Vi övar till 13:30, tar en paus och övar lite mer om det behövs utan musiker.

Tisdag 29/11 Julavslutning. Vi ska ta med alla noter som vi har, på låtar som varit med under åren.

Sånghälsningar Anna-Britta