Tänk, att nu har det redan gått en termin, och som vi har övat till den härliga konserten med Kingen. Vi var så glada och peppade den kvällen. Vi var nöjda, publiken var nöjd, Roger var nöjd och kompbandet var visst också nöjd. Härligt att vi alla fick sjunga med i Rogers fina låt ”Freedom”. Vid läggdags hade jag svårt att somna eftersom låtarna gick runt i huvudet. Nästa morgon vaknade jag tidigt och låtarna var fortfarande i huvudet. Jag har gnolat på dem hela veckan.

Idag hade vi vårt höstavslut och jullovet börjar. Kändes märkligt att önska ”God Jul” redan och det kändes också tomt på något sätt. Nu får vi försöka njuta av adventstiden, fixa till julfirandet och invänta tomten, fira Nyår, dansa ut granen (med olika traditioner) och sedan ses vi igen, 17 januari, samma tid och plats.

Vi gick igenom vår ”Låtskatt” för att hitta lämpliga låtar till vår konsert i Gamla Kyrkan 17 maj. Vi blev överens om följande låtar: California dreaming, Håll mitt hjärta, It´s my life, The Best och Your the inspiration. Det kommer kanske till några fler låtar. Alla som har noter tar med dem. Till övriga kommer det att finnas noter på plats.

Om någon har bestämt sig för att sluta i kören är det bra om ni hör av er till någon i styrelsen, så tidigt som möjligt. Då kan nya medlemmar bjudas in till terminsstarten.

Vi önskar också att alla ska ha betalat sin terminsavgift ,500 kr, senast den 17 januari.

Styrelsen träffas 9 december för att b l a göra ett avslut och bestämma datum för kommande Årsmöte.

Jag har lyckan att få uppleva både ” The Real Group” och Eva Dahlgren innan jul så jag fortsätter att njuta av fin musik.

OBS!!!!! Kom ihåg att ge Roger dina röster på P4-toppen, 5 ggr. 099-50134

Ha det fint alla och jag önskar er God Jul & Gott Nytt År! Anna-Britta