Vilken härlig start det var idag både på allt ”surr”, glada miner och härliga välkända låtar. Vi välkomnade några nya medlemmar och de fick varsin fadder för att få all nödvändig information.

Vi övade på : ”Willkommen” (ska absolut kunnas utantill), ”My favorite things” och ”California dreaming”. Så härligt att vara igång. Vi var så på hugget att vi glömde uppsjungningen.

Under mars månad kommer vi att några torsdagar kl 11-13 sjunga med Veteranorkestern i repsalen. Den 25 mars blir det genrep i Krokomshallen och den 26 mars är det dags för vår största tillställning. Så spännande!

Noter kommer att läggas ut på hemsidan ” Noter & ljudfiler”/Noter & ljudfiler. Några ligger redan på plats. Eftersom vi har problem att skriva ut så mycket material är det viktigt att alla som kan, skriver ut egna noter. De som inte har skrivare får höra med en kompis som kanske kan skriva ut nåt extra ex.

Handlingarna till Årsmötet läggs ut onsdag /torsdag denna vecka.

VIKTIGT! Kom ihåg att rösta på Rogers låt ”Freedom” på P4-toppen. Ring 099-501 35, minst 5 ggr. Senast torsdag denna vecka.

Glada sånghälsningar Anna-Britta