Idag fick vi två nya medlemmar. Vi får hoppas att de finner sig tillrätta trots att det är full fart på våra övningar. Det är såå mycket att gå igenom, många nya låtar men som tur är, är de flesta låtarna kända för oss. Det är också viktigt att vi övar hemma, övar på texterna, skriver ner ”fusklappar”/”stödlappar” redan nu. Vi kan skriva egna små kommentarer, pilar upp/ner, pausmarkering mm om det är något som känns svårt att komma ihåg.

Eva fortsätter att lägga in ljudinspelningar. Det är bakgrundsmusik för att känna tempot på låtarna. Prova också att sjunga till.

Vi övade på: ”För kärlekens skull” (lyssna på originalet), ”Everybody needs somebody”, ”Thank you for the music” och ”Anthem”.

”Life on mars” är en låt som tillkommit efter att låtlistan skrevs. Det finns noter till den. Kom ihåg att kolla Hemsidan på tisdagar innan ni går till körövningarna – det kan finnas uppdaterad information.

Jag har kollat att repsalen är ledig alla tisdagar från kl 10 så vi kan turas om att ha stämövningar där. Sopranerna har paxat tisdag 31/1.

Årsmötet den 21/2 börjar kl 11:00. Vi fikar efter mötet och börjar sjunga 12:30. Trivselgruppen: Lisa Hansson och Eva Lingvall fixar något gemensamt fika. Mer information om det kommer senare.

Vid frågan om alla kunde fixa noter, skriva ut själv/be någon körkompis, svarade alla att det var ok.

Kom ihåg också att sjunga igenom de låtar vi ska sjunga med kompbandet. ”California dreaming”, Eight days a week” och ”Ännu doftar kärlek”.

KOM IHÅG ATT RÖSTA PÅ ROGERS ” FREEDOM” OBS! Nytt tel nr 099-501 34

Sånghälsningar Anna-Britta