7 veckor kvar till konsert-veckan!

Vi välkomnade 3 nya medlemmar idag som verkade trivas tillsammans med oss. Nu är det fullt i medlemslistan och det finns några som väntar på att få komma in i vår kör.

Tänk att nu är det redan februari. Vi märker varje tisdag att det blir ljusare för varje vecka, när vi åker hem efter en intensiv körövning. Roger leder oss och vi gör vad vi kan för att följa honom, men ibland är det riktigt svårt. Det gäller verkligen att vi övar själva hemma till orkesterinspelningarna. Rytmiken är sååå viktig. Kolla varje dag om inspelningarna lagts in.

Sopranerna hade egen stämövning idag 1,5 tim och det var så viktigt att få öva sin stämma. Altarna ska ha sin första stämövning nästa vecka kl.10 (tror jag). Vi kommer att träffas varannan vecka. Killarna planerar sina stämövningar på egen hand så jag har ingen riktig koll på dem. Vi ska sjunga igenom ” California Dreaming”, Eight days a week” och ”Ännu doftar kärlek” på våra stämövningar. Ni som är faddrar till de nya medlemmarna får ansvara för att de får noter till dessa låtar. Det finns några ex i mapparna.

Dagens övningar: ”Anthem”, ”Vem vet” – håll koll på triolerna, ”Life on ”mars” – läs texten

Nästa veckas låtar: ”My favorite things” – kom ihåg att öva texten i ”fraser” (mjukt och fint ska det vara), ”Willkommen”, ”För kärlekens skull”. Vi sjöng igenom dem men öva på dessa också till nästa gång.

Planerade övningar med Veteranorkestern 9, 16 och 23 mars kl 11-13 i repsalen.

SENIORER I KUBIK 26 MARS,

Genrep kl.10-12,

Lunch,

Konsert 15-17 med paus,

Biljettpris 170 Kr,

Annons kommer i sociala medier

Avslutningsvis – Rösta på Roger 099-501 35

Sånghälsningar Anna-Britta (jag sitter på tåget från Stockholm nästa tisdag)