Den 23 november var vi som vanligt laddade inför höstens konsert och denna gång med KINGEN på Gamla Teatern. Det var 6 år sedan han var vår gästartist. Många av oss var inte med då. Kingen gav som vanligt allt på scenen, både i sina egna låtar och de vi framförde med honom.

Vi började kvällen tufft med John Lennons ”Come together” och därefter överraskade vi med en lite lugnare låt, ” Lean on me”. Vi fortsatte med ett rockigt tema på egen hand och ”Boom Boom Baby” tillsammans med Kingen. Nu var Kingen presenterad för kvällen och han körde några egna låtar bland annat ” Marianne”. Då fick alla i salongen delta i doakören. Dags för ett juligt tema med ”Blue Christmas” tillsammans med Kingen och vi avslutade med den fina ”A child is born” av Thad Jones.

Roger bjöd på den känslosamma egna låten ”Freedom” tillsammans med sin bror på gitarr. En text som berör och går rakt in i hjärtat. De ca 240 betalande i publiken kunde också sjunga med i refrängen. Vi har förstås gett våra röster till låten på P4-toppen.

Vi avslutade kvällen med ”The Circle of life” och som extranummer rockade vi loss med Kingens ”Big Black Ford”.

Vårt duktiga kompband för kvällen bestående av Rickard Lainegard, Göran Backlund och Morgan Jönsson gav oss det understöd vi behövde. Körledare var som vanligt vår eminente Roger Rådström, som för övrigt gjort alla arrangemang för de låtar vi framförde.

Kvällens konferencier denna kväll var en av våra tenorer, Jan Molde.

Vi ser fram emot kommande konserter! Vi hoppas ni gör det också. Vi ses!