5 veckor kvar till konsertveckan!

Årsmötet 21 februari kl: 11:00:

Alla handlingar till årsmötet finns att läsa på hemsidan. Vi fikar efter mötet och börjar körövningen 12:30 och har bara en kort paus. Alla tar med egen dryck till semlorna.

Våra arbetsgrupper uppdateras efter årsmötet och läggs ut på hemsidan. Arr-gruppen inför konserter ändras efter medlemslistan och det brukar vara ca 10 personer/termin. Om någon som är med i annan grupp och vill avsluta, meddela det så snart som möjligt.

Konsert 26 mars:

Det behövs en arbetsgrupp till den och en arbetsordning kommer att skrivas. Om du inte ska vara med och uppträda, får du gärna anmäla dig för att ta på dig en uppgift som ligger nära konsertens början, tex sälja biljetter vid entrén. Information som gäller konserten kommer att lämnas ut i god tid före. Allt är inte klart ännu.

Dagens övning:

När alla var samlade var vi sopraner ordentligt uppsjungna efter 1,5 tim stämövning, som kändes så bra. Mycket nyttigt. Tillsammans övade vi på ”Vem vet”- kom ihåg ”sega trioler”. Lyssna på Lisa Nilsson. ” Everybody” – det ska vara ”action, chili och taggtråd”. Till slut var Roger NÖJD. ”Anthem” – gick ganska bra men sjung med större klang. ”Life on mars” – lyssna på David Bowie (text och rytm). Det ska vara kort ton på slutet av sista ordet i fraserna.

Vi fick lite bakläxa på ”Willkommen” – avslutet och ”My favorite things” – fortfarande svårt att byta från tretakt till fyrtakt . ÖVA!!!!!

Vi sjöng också igenom ”Ännu doftar kärlek”.

Huvudlåtar till nästa vecka:

”Thank you for the music – öva på rytmen, ”My favorite things” och ”Willkommen” MEN, vi ska vara beredda på övriga låtar också. ÖVA på alla! I början på mars ska vi sjunga utan noter men vi får ha ”stödlappar”.

Det var en fin ”Alla hjärtans dag” med så mycket sång, bronsmedalj, en promenad i solen och en nybakad ””kärleksmums” tills kvällskaffet.

Ha en fin vecka så ses vi! Sånghälsningar Anna-Britta