4 veckor kvar till konsertveckan!

Efter Årsmötet bjöds vi på små jättegoda semlor. De som blev över såldes snabbt. STORT TACK till Lisa, Eva och Janne som fixat. Årsmötesprotokollet läggs ut på hemsidan.

Körövning: Vi kämpade med ”Life on mars” – viktigt att lära in texten, ”My favorite things” – sjung på VOKALER ( det gäller alla låtar egentligen), ”För kärlekens skull” – refrängen jobbade vi mycket med, lyssna på originalet och ”Thank you for the music” – öva på triolerna.

Nästa vecka ska vi sjunga alla låtar med piano och sedan med den inspelade musiken. Lyssna på inspelningarna under veckan. Altarna har stämövning i repsalen kl 10:30. Killarna har också stämövning kl 10:30.

Arbetsgruppen (som följer medlemslistan, ca 10 pers) inför konserten 26 mars, kommer att läggas ut på hemsidan. Information om vilka arbetsuppgifter som gäller kommer senare när det är klart.

Sponsorgruppen behöver två personer. Där går vi också efter medlemslistan..

Första körövningen med orkestern blir 9 mars kl 11: 15 – 13:00 Det blir trångt så att det är bra om de som verkligen behöver sitta får göra det och vi andra får stå. Inga noter – bara stödlappar. Det blir en spännande dag! Följande körövning med orkestern blir 16 och 23 mars.

Jag åt en hembakad semla till kvällskaffet – den var också god!

Sånghälsningar Anna-Britta