3 veckor kvar till konsertveckan!!

Nu är det nära dagen D och visst känns det lite pirrigt. Det känns så annorlunda och större, rent av proffsigt. Att få sjunga alla låtar idag både till piano och inspelad orkester kändes hur bra som helst, tycker i alla fall jag. Även om det var lite si och så med rytmen. Jag har varit lite gruvsam över att sjunga med orkester. Har haft svårt att öva med den hemma. Det har ju varit så tryggt med kompband som vi haft tidigare, men efter dagens körövning känns det mycket bättre.

Nästa vecka ska vi sjunga alla låtar två gånger med piano. Första gången med lite rättningar och därefter spela in. Det låter jättebra. Vi ska också dela upp varje stämma så att det finns två av varje och inte sitta nära varandra.

Konserten 26/3: Lena Höjd och Iréne Westberg följer med mig till Krokomshallen och kollar upp hur det ser ut. Gunilla Stålhane ska inte sjunga och har lovat hjälpa till med något . Det var några fler som inte ska sjunga – det är bra om ni kan hjälpa till. Tacksam om ni hör av er. Vi kan behöva några anhöriga också. Läs gärna igenom Jannes mail igen för uppdatering.

Öva på!!!

Sånghälsningar Anna-Britta