2 veckor kvar till konsertveckan!!

Körövning: En del av oss har sportlov så vi var inte hela styrkan. Stämmorna var uppdelade och det kändes faktiskt bra tycker jag. Jag har ju varit ”motståndare” till det. Vi sjöng igenom alla låtarna. Vi behöver fortfarande öva på de gamla tillrättavisningarna som vi fått av Roger. Dessutom så måste vi komma i håg att vara tysta mellan låtarna!! Naturligtvis får vi ställa frågor men inte onödigt ”surr” med grannen.

Körövning torsdag 9 mars med orkester: Alla samlas ca 10:45 utanför repsalen. När orkestern går ut för att fika går kören in och tar plats. Det blir trångt. Vi ska vara uppdelade och stå i samma ordning som vi satt i tisdags – på plats och klara när repetitionen börjar 11:15. De som inte klarar av att stå får sitta ner, medan övriga måste stå för att alla ska få plats. Vi övar 2×45 min med en kort paus.

Jan och jag träffar Alice (arr-gruppen) för att gå igenom behovet av ”personal” på konserten. Information från det mötet kommer vid nästa körövning. Vi måste ha hjälp från några anhöriga, så fundera på om ni har någon anhörig som kan ställa upp (biljettförsäljning, insläpp/ev parkeringsvakt).

Körövning med orkester 23/3: De som har möjlighet ska var klara och på plats kl 8:30. Marcus Noterius från Tv4 kommer att finnas hos oss hela förmiddagen. Han får ev prova på att steppa och dirigera. Det blir direktsändning i Nyhetsmorgon. Spännande!

Konsert 26/3: Alla behöver ses på lördag 25/3 kl 16-18 för att göra vissa förberedelser, teknik, uppgång på scen mm. Övrig information till konsertdagen, alla tider som gäller, kommer vi att få skriftligt. När allt är klart. Det är i alla fall samling kl 9:00.

Samåkning gäller förstås för båda dagarna. Alla som inte har möjlighet till bil får själv ta kontakt för skjuts.

Sånghälsningar Anna-Britta