1 vecka kvar till konsertveckan!!!

Dagens övning gick väl både bra och mindre bra. Nu har vi inte så lång tid på oss att öva, så att vi kan undvika återkommande misstag. Det gäller verkligen att öva hemma. Vi gjorde inspelningar som inte blev något av, tyvärr. Eva B har dock fått inspelningar från sopran Eva T. De kommer att läggas in på ”Noter och ljudfiler” Google Drive imorgon onsdag. De är speciellt inspelade för sopranerna. Vi gör nya försök att spela in på torsdag. Då ska vi ses kl 11:30.

Tisdag 21/3: Då ska vi öva med komp-bandet, ”California dreamings”, ”Eight days week” och ”Ännu doftar kärlek”. Öva gärna på texterna och rytmen. Då blir det också information från ”Arr-gruppen” så att alla vet hur planeringen ser ut på allt det praktiska runt konserten.

Sopranerna träffas för stämövning kl 10:00. Killarna träffas 10:30

Visst känns det så roligt och spännande med denna konsert och också att Roger gärna vill göra det här ytterligare en gång, men med lite mer framförhållning (även om han suckade när han sa det). Han gillar nog utmaningen.

Sånghälsningar Anna-Britta