Nu är det snart dagen ”D” och vilken trevlig fm vi hade med Marcus Noterius.

Lördag 25 mars: Alla som har möjlighet kommer till Krokomshallen kl 15:30 – 18:00. Vi repar, soundcheckar mm. Vi är några som kommer lite tidigare för att förbereda till söndagens fikaservering (gratis fika till både oss på scenen och publiken). Ett gäng har också varit där för att fixa med bland annat scenen. Den måste byggas ut eftersom vi är så många.

Söndag 26 mars: Kl 09:00 ska vi alla vara på plats. Det blir praktisk information mm. Genrep 2X45 min. Därefter lunch på Värdshuset. Kom ihåg solglasögonen till ” Everybody”! Vi får inte störa Roger med frågor, utan fråga en kompis /Jan M/Alice (arr.gruppen)/ Anna-Britta.

OBS!! ALLT syns/hörs på scenen! Absolut förbjudet med småprat/kommentarer till grannen. Försiktig klapp till ”Everybody”. Vi ska inte klappa som Roger.

SOMMARTID GÄLLER!

Tisdag 28 mars träffas vi som vanligt kl 12. Vi kommer att vara lediga tisdagen före eller efter påsk.

Just nu , idag fredag kl 13 är det 314 biljetter sålda! Härligt!

Sånghälsningar Anna-Britta