Måndag morgon, efter en fantastisk dag som fortfarande känns i kropp och själ. Vaknade med ” vem vet inte jag……”

Vilken utmaning det varit för oss alla. Janne L som kläckte idén, Roger som modigt tog på sig uppgiften. Tänk att han trodde på oss, 120 pensionärer. Ett stort engagemang som vi alla dragits med i. Vilken upplevelse att få sjunga med ett storband. En grupp som planerat allt, arr-gruppen med både anhöriga och vänner som fixade fikat och sålde biljetter. Vi hade stor konkurrens av div konserter under helgen och vi var oroliga över att inte få sälja tillräckligt med biljetter. Men annat blev det, mer än 500 sålda biljetter!

Håkan har hjälpt oss att vara proffsiga på scenen. Vi har blivit Tv-kändisar. Janne L har figurerat i tidningar, Jan Löfgren och Mats Hurtig fina dragplåster.

I fredags tog Jan M med sig ett gäng starka killar, hämtade gradänger, och byggde ut scenen tillsammans med vaktmästaren Micke. Vilket jobb!

Jag handlade div till fikat och hade bilen full med bullar denna tidiga ”sommartidsmorgon”. Knappt att mina två medresenärer fick plats. Alice som planerat allt för den 10 personer starka ”fikagruppen” fick åka på Ica och stödhandla, när det nu drällde in publik. Kaffekokarna hade fullt upp med den något ålderstigna bryggaren. Kören stod i ”maskinhallen ” i väntan på att få gå in på scenen och vi var chockade över alla stolar som Micke hämtade förr att ge plats till alla.

Det kunde inte bli annat än Succé! Eller hur! En härlig samverkan mellan Veteranorkestern, Camp Rolls och Rock – och popkören 65+.

Tack alla som hjälpt till på olika sätt, före, under och efter konserten!

Vi ses imorgon!

Sånghälsningar Anna-Britta