Hela konserten: https://youtu.be/DeSc58x7LGU

Det blev förstås långa applåder till Roger när han dök upp.

Många hade trots det vackra vädret kommit till dagens körövning och vi var fortfarande lite möra i kroppen efter den långa konsertdagen. Nästan hela kören var ju dessutom med på lördagens träff. Listan i min ” kom ihåg bok” var lång för att inte glömma något tack.

Det blev tack och applåder igen till Roger. Tack och applåder till Janne L som redan på försommaren drog igång tanken på detta samarbete med eget deltagande i både dans och musik samt sång. Han har också varit i arbetsgruppen för konserten tillsammans med Janne M, Roger, Håkan, ABF, mfl. Hur många timmar har han per dygn?

Tack till ”Servicefolket” med Alice som planerare. Ett annorlunda uppdrag jämfört med våra andra konserter.

Tack till ”Snickar-/fixar gruppen” med Janne M som planerare och som tillsammans med vaktmästaren Micke byggde ut scenen och placerade ut stolar. Tacksamt också att många frivilliga ställde upp för att ”riva ner” och ”plocka ihop” efter konserten.

Tack till Håkan (som dock inte var på plats idag) som försökt lära oss lite ”scen-uppfostran”. Vi kanske vid tillfälle får höra hur vi lyckades.

Efter lite allmänt småprat var det dags att börja ta ton. Vi började med ”The Best” som ska spelas in nästa vecka. Altarna rekommenderas att läsa in texten i verserna. Vi fortsatte med ”Håll mitt hjärta” och ”Ännu doftar kärlek”.

Följande låtar ska sjungas vid lunchkonserten i Gamla kyrkan 17 maj: California dreaming”, Eight days a week”, ”Ännu doftar kärlek”, ”Vem vet”, ”Thank you for the music”, ”För kärlekens skull”, ”Håll mitt hjärta” och ”The best”. Ev tillkommer någon låt. ALLA låtar ska sjungas utantill vid körövningen 2 maj. Det är många nya körmedlemmar som inte sjungit en del av låtarna tidigare. Om ni inte har noter – kolla om de finns i mapparna, innan vi börjar dagens övningar.

Roger har spelat in konsertlåtarna så vi får lyssna på dem nästa vecka.

Har ni sett att vi har nytt omslagsfoto på vår FB-sida? Det ska också läggas in på hemsidan.

11 april har vi påsklov!

Vi kanske ska planera in några stämövningar!?

Sånghälsningar Anna-Britta

PS. Om både Sj och Länstrafiken vill så dyker jag upp efter fikat nästa vecka. Vill helst inte missa något. DS