Just nu när jag sitter och skriver så dammsuger min robot ”Boris”. Han är så bra! Lite lyxigt kanske, men jag har faktiskt fått den. Jag har aldrig själv dammsugit så noga (tror jag). Ute kommer det lite regn och det är nog bra för växtligheten. I hjärtat känns det lite pirrigt när konserten närmar sig.

Vi började dagens övning med:

”Eight days a week” – kom ihåg att det är ”ooh i början och inget annat. Full fart och Roger var nöjd. ”För kärlekens skull” – lyssna på Teds rytm, vi fick öva på refrängen ett antal gånger (som vanligt) ”Vem vet” – vi övade på ”ona”, viktigt att vi sjunger dem och inte låter. Vi påmindes också om de viktiga triolerna. ” Dancing on my own” gick bra, men jag tyckte att vi tog i för mycket på sista ordet i första fraserna. ”California dreaming” gick också bra, men killarna måste kolla lite text. ”Thank you for the music” var ok, men större skillnad på vers och refräng. ”Håll mitt hjärta” – övade på ”ona”, viktigt att vi kommer igång med styrka direkt så att Roger kan sjunga med kraft. Härligt med Evas pianospel och Rogers fiolspel. ” Ännu doftar kärlek” – den hoppade vi över. ”The best”– här var det också ”ooh-övningar”. Kom ihåg ”you´re the beeest”

SPONSORGRUPPENS medlemmar: Inger Höglund ”sammankallande” Birgitta Lundmark Eva Malmberg Nina Linck

HÖSTKONSERT Av olika anledningar blev det inte konsert i Sunne kyrka. Vi får inte sälja biljetter och bidragspengarna är slut. Den blir i Brunflo kyrka istället. Preliminärbokad söndag 26 november kl 15.00. Gästartister är Anders och Suzanne Lagroix Kronlund. Det blir piano och ett slagverk. Något att se fram emot när vi startar höstterminen 12 september.

Sånghälsningar Anna-Britta