Tittar ut och ser att regnet strilar ner. Det har faktiskt blivit grönare sedan igår. Då gick jag runt i området och kollade om det fanns ”musöron” på björkarna och så var fallet. Dags att rensa och klippa rosenbuskarna. Jag är glad att jag hunnit rensa runt buskarna och plockat upp (ibland måsta man gräva upp dem) de tidiga maskrosorna som lyckats ta sig upp ur jorden. Dags att passa på att gödsla gräsmattan nu när det regnar.

Dagens körövning: Vi sjöng igenom hela låtlistan med samma kommentarer och påpekan om känslan, rytmen, trioler mm. Hur svårt kan det va? Vi måste också komma ihåg att VARA GLADA!!!!

Medlemmar: Rolf kontaktar de som är ”vilande ” från kören samt de som står på kö. OM det nu är någon som funderar på att sluta (fast man egentligen inte får) måste ni kontakta någon i styrelsen, senast i mitten på augusti. De som står i kö, är på hugget när hösten kommer och vill veta om de får plats i kören.

Kören startar igen 12 september. Samma tid och plats som tidigare.

Vi ses imorgon, skärpta och koncentrerade!!! Anna-Britta