SOMMARLOV! När jag tänker tillbaka på sommarloven under min ungdom så känns det både härligt och lite tomt. Inga betyg dock, men visst har vi väl utvecklats under vårterminen. Ibland får Roger påminna oss för 3456:e gången och hot om stränga straff och i nästa minut säga lugnt och sansat ”vi tar om det från början”. Det är väl en del av spänningen i vår kör och längtan efter att varje vecka ses och sjunga tillsammans.

KONSERT: Vi hade en härlig konsert i en näst intill fullsatt kyrka med entusiastiska åhörare. Såg också några ”gamla” körmedlemmar som fortfarande kunde texten till en del låtar. Lisa är en utmärkt ”pratare” med alldeles lagom information under konserten. Stort tack för det! Festkommittén ansvarade för den trevliga lunchen och present till Roger och Paps. Stort tack för det! Tyvärr kunde inte Roger delta i lunchen eftersom han kände sig krasslig. Vi får önska honom ” Krya på sig” och ”Lycka till” med alla konserter framöver och även en möjlighet till vila.

Tack för den här terminen och Trevlig Sommar! Vi ses igen 12 september samma tid och plats!

Sommarhälsningar Anna-Britta

PS Åker till Spanien en vecka om några dagar och hoppas på lagom värme, sol, god mat och dryck, trevligt umgänge och kanske bad i havet (men jag är en riktig badkruka – så jag får väl se hur det blir med det) DS