Vilken härlig höstdag det blev idag, eller hur och som vanligt trevligt att träffas. Det blev inte mycket information men däremot mycket prat om den bejublade konserten. Jag har fått länkar till Rogers egen inspelning av arbetet med konserten (på youtube) samt ÖFK:s inspelning av hela konserten. Har bett Eva B lägga in dem på hemsidan så håll lite koll.

Efter uppmjukning av muskler och leder tog vi tag i korsetten och mjukade upp stämbanden. Därefter körde vi igång med ”True Colors”, gjorde lite ändringar i arret och då blev det ett väldigt ”surr”. Ett tips till er som inte var med, – kolla med en granne nästa vecka vilka förändringar som gjordes (innan vi börjar).Vi fortsatte med ”When you say nothing at all”. Nästa vecka ska vi spela in stämmor på båda låtarna.

Vi sjöng också igenom ”Happy X-mas” men den måste bli lite ”smörigare” , mjukare, mera känsla mm

Sånghälsningar Anna-Britta