En härlig höstdag igen och en härlig körövning. Dags för lite höstplantering, pelargonerna får flytta in i förrådet och vila upp sig efter allt blommande. Det ryktades om att det kan bli snö till helgen.

Vi spelade in stämövningar på ”When you say nothing at all”. Det ska bli spännande att lyssna på den. Vi tyckte i alla fall att det gick bra under inspelningen. Om två veckor, alltså 17 oktober ska vi kunna texten utantill. Då är det sex veckor kvar till konserten. Tänk på det!

Vi fortsatte att öva på ”True Colors”. Det är ju en ny låt för alla så det behövs extra tid på den. Vi spelade också in den i stämmor. Bra bla för att öva på ”ordningen” i låten. Tror att den är så här:

Intro/Mellanspel takt 1-4

Vers 1 takt 5-12

Refräng takt 34 med upptakt – 43

Mellanspel takt 22-25

Vers 2 takt 26 med upptakt – 33

Refräng

Färger takt 43-46

Refräng

Mellanspel

Alla mellanspel och refränger är lika.

Rolf lägger in inspelningarna på hemsidan.

Nästa vecka ska vi fortsätta med ”True Colors” samt börja med ”Önska dig en stilla natt”. Läs gärna igenom texten på den.

Imorgon är det ”Kanelbullens dag” – jag älskar kanelbullar gärna med kardemumma i också.

Sånghälsningar Anna-Britta