6 veckor kvar till konsert 22 nov

De flesta hade lyssnat på inspelningarna från förra veckan och tyckte att de var jättebra att användas som stöd vid hemmaövning. Viktigt att lyssna fokuserat och höra både det som är bra och det som är mindre bra. Jag tyckte att det var betydligt lättare att sjunga med i min stämma när jag lyssnade från stereohögtalare. Bra träning för att våga sjunga ut ordentligt. De behöver vi sopraner i alla fall öva på (sägs det)

Vi övade på ”Önska dig en stilla natt” (kom ihåg dynamiken mellan vers och refräng), Thank you for the music”, ”Vem vet”,(eller var vårt mö..te redan bestämt….. hur svårt kan det va?!) ”Leon on me” (sopraner måste sjunga ut) och ”Happy X-mas” ( ska vara smörig).

Nästa vecka blir det inspelningar igen.

Passa på att öva på våra egna låtar innan vi får Kronlunds låtar om kanske två veckor.

Övrig information:

Vi har novemberlov v 44.

Vi får inte fika i korridoren och inte heller eget fika i entréhallen. Jag kollar om vi får sitta i Estrad Norrs lokaler.

Konsert i Brunflo kyrka 22 nov kl 19:00. Övrig information ang konsertdagen samt terminsavslut kommer senare.

Vi hade styrelsemöte idag och information från det kommer nästa vecka.

Sånghälsningar Anna-Britta