5 veckor kvar till konsert 22 nov

Lite information från styrelsen:

Planeringen inför Brunflokonserten är klar. ARR-gruppen, presenteras nästa vecka så alla vet vilka som är med. Därefter får de bestämma träff. Det räcker att 4 personer säljer biljetter, sköter insläpp och delar ut programblad. Klädkod och konferencier ska beslutas. Roger meddelar tidsschemat för konsertdagen någon vecka innan.

Affischer är klara 7 nov och ska sättas upp så snart som möjligt. Radannonser sätts in någon vecka innan, Visit Östersund- event, Fb och evenemangsinformation samt vår egen reklam förstås.

Vårkonsert blir det preliminärt onsdag 22 maj på Storsjöteatern. Vi kollar efter en gästartist.

Övrigt från dagen:

Noter till ”Kronlunds” låtar läggs in på hemsidan måndag/tisdag förmiddag. Håll koll och skriv ut noterna du som kan.

Vi övade mycket och spelade in ”önska dig en stilla natt”. Kom ihåg dynamiken, skillnad på vers och refräng. Fick precis höra av Rolf att det var något problem med att lägga in men fixar det senare. Håll koll!

Vi sjöng också igenom ” True Colors” och ”Leon on me”.

Kommentar från mig ang ” Vem vet” – Det gick upp ett ljus för mig häromdagen- sjöng ”va vårt möte” istället för ”var vårt möte”. Så sjunger Lisa E. Betydligt enklare att sjunga rätt (tycker iaf jag) Ni andra kanske redan kommit på det?!

Försök lära in texterna så mycket som möjligt under de kommande två veckorna. Starkt önskemål från Roger.

Stämövning för sopranerna nästa tisdag 24 oktober kl 10:00.

Sånghälsningar Anna- Britta