4 veckor kvar till konserten 22 nov

Idag hade sopranerna stämövning och bestämde att ha ytterligare en stämövning den 14/11 kl 10.00. Killarna var snabba att också bestämma en tid för stämövning den 7/11 kl 10:30.

Kören har nu en bra uppdelning mellan altar och sopraner. Ca 30 av varje varav några är vilande. Övriga är då förstås våra starka tenorer och basar.

Vi bestämde att efter konserten i Brunflo är vi lediga en vecka och har en avslutande träff den 5 dec. Festkommittén har påbörjat planeringen för en gemensam måltid den dagen.

Idag övade vi på ”Kronlunds” låtar. Deras egna inspelningar kommer att läggas in på hemsidan kanske inom en vecka. Det var visst inte så enkelt, så Roger och Rolf/Eva hjälps åt med det. Håll koll på hemsidan. Det är också viktigt att läsa på hemsidan gärna tisdag fm innan körövningarna. Det kan ju finnas viktig information inför dagens övning.

ARR-gruppen inför kommande konsert träffades en stund efter dagens körövning.

Vi övade också på ”True Colors”, ”Önska dig en stilla natt” samt ” When you say nothing at all” . Kom ihåg att plugga texterna.

Nästa vecka har vi lov och ska då öva hemma och då försöka ”att inte glömma att komma ihåg” (som Roger brukar säga) , att sjunga svagt/starkt/mycket starkt på rätta ställen och den viktiga dynamiken och fraseringen förstås.

I helgen blir det Bluesfestival. Ska också lyssna på Republiken Big Band och Erika Baier. Får väl lyssna på hennes frasering och dynamik.

Trevlig ledighet! Anna-Britta