2 veckor kvar till konserten

Killarna hade stämövning.

Vi övade på Kronlunds låtar. Ev kommer de till oss så vi får öva tillsammans med dem. Vi jobbade lite extra med ”True Colors” men sjöng också igenom de flesta låtar och det gick riktigt bra.

ARR-gruppen har träffats och bestämt klädsel till konserten: Herrarna ska ha helsvart med något rött upp till, tex slips, fluga, väst. Damerna också svart nertill och rött upptill tex scarfs, blus, tröja, långärmat och enfärgat. Det är på samma sätt som under tidigare vinterkonserter. Inget nytt. Roger skriver låtordning och Jan Molde blir vår konferencier.

Festkommittén har träffats och bokat lunch på Folkets Hus 5 dec kl:13. Vi ses i repsalen kl 11:30 för att sjunga lite tillsammans innan lunchen. Vi är lediga 28/11.

Styrelsen har möte efter körövningen den 14/11. Vi går igenom kommande konsert och även lite prat om vårens konsert 16 maj. Kom gärna med förslag på artist till den konserten. Planen är att det ska vara klart innan årets slut. Vi får se hur vi lyckas med det.

Sopranerna har stämövning nästa vecka 14/11 kl 10. Bra om vi delar upp oss i sopran 1 och 2.

Det finns några affischer kvar att del ut.

Sånghälsningar Anna-Britta