Nu har det gått en vecka sedan vi hade vår konsert. Vi tyckte väl att det gick bra trots att början av genrepet inte var så mycket att skryta med, men vi skärpte till oss när det var dags för konsert. Vi får väl betyget av Roger vid vår avslutning. Vi fick faktiskt höra mycket positivt av publiken. Vi var ca 50 personer som deltog. 20 av vardera altar och sopraner samt ca 10 killar. Publiken bestod av ca 65 personer som trotsat både all snö samt hållit sig friska så att de kunde komma och lyssna på oss. Trevligt att både lyssna på och sjunga med Anders och Suzanne.

Den 5 dec har vi avslutning. Vi träffas i repsalen 11:30 och äter lunch tillsammans kl 13:00. Då släpper vi också information om vår gästartist 16 maj. Det blev helt klart idag.

Ha det fint i allt snöande och var rädd om era ryggar ni som måste skotta. Vi får hålla tummarna för våra skidskyttar de tävlingar som är kvar. Vilken reklam för Östersund med alla snöbilder som kablas ut i världen. Jag ska vara med och servera mat till funktionärer. Det blir också lite spännande.

Vinterhälsningar Anna-Britta