Under vår avslutning sjöng vi några av låtarna från konserten. Vi diskuterade hur vi ska bli bättre och framför allt sjunga med mera känsla. Hemmaövning är också viktigt. Vi åt en god buffé i Folkets Hus restaurang. Roger och Paps blev avtackade och vi sjöng för Paps som nyss fyllt 80 år. Grattis till honom!

Nästa termin börjar 16 januari samma tid och plats. Jag har meddelat cafeterian så de är redo för vårt fika. Vi är lediga vecka 10 (sportlov) och vecka 14 (påsklov). Monica Törnell är vår gästartist 16 maj på Storsjöteatern. I oktober får vi sjunga i Gamla kyrkan och 27 nov är Storsjöteatern bokad för konsert. Fullt upp med andra ord. Mycket att se fram emot.

Roger vill gärna ha tips på låtar till våren. Titta gärna i ”låtskatten” eller kom med helt nya förslag på låtar. Förslagen ska skickas till Paps mail, gasenv45@gmail.com senast 15 januari.

Ni som varit vilande under hösten måste så snart som möjligt meddela Rolf Jeanson 076-828 65 76 om ni ska fortsätta i kören eller sluta. Vi måste ta kontakt med ev nya körmedlemmar inför terminsstarten.

Nu är det inte många dagar kvar till julafton och det ser ut som vi får uppleva en vit jul och det är ju trevligt. Jag har bakat lite julkakor, kokat godis, julklapparna är klara ( men inga rim ännu) och ser fram emot att tomten dyker upp. Jag ser också fram emot att njuta av Decibels julkonsert i Stora Kyrkan.

Önskar er alla God Jul och Gott Nytt År! Anna-Britta