Efter att ha upplevt alla storhelger, snö och kyla, regn och tö fick vi nu ses igen efter vårt jullov. Som vi längtat att prata med varandra och sedan sjunga tillsammans. Alla var på det allra bästa humöret.

Två medlemmar har slutat , 3 st är vilande och vi välkomnade 4 nya medlemmar. Uppdaterad medlemslista kommer att finnas på hemsidan.

Efter en annorlunda uppvärmning började vi med ”Free falling” och därefter en helt ny låt för oss alla” You`ve lost that lovin feelin”. Härliga låtar att börja med. Efter fikat sjöng vi ”Something” och gick igenom vissa delar lite extra. Vi får komma ihåg att många av de planerade låtarna är nya för många. Vi ”gamlingar” behöver förstås uppdatera oss. Hemläxa är att läsa texterna på låtarna och börja lära in dem. Förbered också nästa veckas låtar som blir ”Hotel California” och ”You raise med up”.

Innan vecka 10 ska vi göra stäminspelningar. Då kan vi öva hemma på ”kammarn” under lovet. Vi har också påsklov vecka 14. 16 maj ska vi hålla konsert på Storsjöteatern med Monica Törnell som gästartist.

Styrelsen träffades och planerade inför årsmötet som vi genomför 27 februari kl 11 i repsalen. Handlingarna kommer att läggas in på Hemsidan. Trivselgruppen fixar fikat och därefter börjar vi körövningen. Mer information vid nästa veckas körövning.

Vår kassör Janne påminner om inbetalning av medlemsavgiften.

Kom ihåg att läsa information på Hemsidan.

Sånghälsningar Anna-Britta