Den 22 november gav vi en konsert i Brunflo kyrka tillsammans med Anders och Suzanne Kronlund Lagroix som våra lokala gästartister. Tyvärr var det influensatider och ett förfärligt snöande och det påverkade antal körsångare men många trotsade vintervädret och kom till vår konsert. Kören framförde bla ” Lean on me”, ”True Colors och” Önska dig en stilla natt” på egen hand tillsammans med vår körledare Roger Rådström vid pianot. Som vanligt hade han arrangerat alla våra låtar.

Anders och Suzanne framförde bla ”Make you feel my love” och ”Sång till mig själv” där Anders skrivit både text och musik. Några låtar som vi körade till var ”In the Ghetto” samt ”La vie on rose” där Suzanne sjöng solot på det fina franska språket och Anders ackompanjerade på sin akustiska gitarr. Eftersom applåderna blev både kraftiga och långa bjöd vi på ett extranummer tillsammans med våra gästartister, ”Happy X-mas”. Ett fint avslut, på en fin konsert, i en fin kyrka.