Idag träffades vi igen efter ett uppehåll på fjorton dagar. Roger var tillbaka från Marocko där han hade dragit på sig både en ordentlig solbränna och en rejäl förkylning. Men han tog sig ändå an oss med stor entusiasm. Vi började med att sjunga ”Hotel California” och fortsatte sedan med ”Free Falling” som vi alla skulle kunna utantill idag. Det kunde vi nästan, men vi har fortfarande en del att jobba med när det gäller rytmen och dynamiken. Vi delade kören i två delar och lyssnade på varandra. Mycket lärorikt och givande. Nu hörde vi det som Roger brukar höra och förstod bättre vad som behöver filas på. Vi fortsatte med ”You´ve lost that lovin feelin”. Också den med halva kören i taget. Samma där, tonmässigt ok men rytmen och dynamiken kan bli bättre. Men det lät allt bättre ju mer ju mer vi tränade. Ja, det är väl därför vi tränar. Hur som helst tror jag att vi alla hade kul och kände oss mycket nöjda med dagen. Till nästa gång ska vi alla kunna ”You´ve lost that lovin feelin” utantill.
/Janne