Idag övade vi mest på ”The circle of life” och ”Something”. Vi tragglade introt på ”The circle of life” många, många gånger och till slut satt det! Vi spelade sedan in hela låten med hela kören tillsammans. Det lät riktigt bra – lyssna och njut! Också ”Something” spelades in, denna gång stämma för stämma. Också den börjar låta riktigt bra, även om vi förstås kan få till ännu mer dynamik och känsla i låten.
Roger har nu fått en låtlista från Monica Törnell inför vår konsert den 16 maj. Listan omfattar sju låtar där hon kommer att sjunga 3 – 4 själv och 3 – 4 låtar tillsammans med oss. Roger kommer att göra arrangemang och skriva noter till de låtar vi ska vara med att sjunga. Åtminstone några av dessa noter kommer att läggas ut på vår hemsida söndag kväll eller måndag. Håll utkik och skriv ut och ta med dessa noter då vi ses den 26 mars.
Vi kommer då att börja träna på dessa låtar. Vi kommer också att gnugga lite mer på ”Smells like teen spirit”.
Vecka 14 tar vi påsklov, ingen körträning den 2 april således. Men vi fortsätter förstås att träna hemma. Och så hoppas jag att alla passar på att njuta av solen dessa fina vårvinterdagar!

/Janne