Hej körvänner!

Idag började vi med stämövningar där vi män övade för oss själva och sopranerna och altarna övade för sig. Från kl 13.30 sjöng vi sedan alla tillsammans. Vi sjöng igenom de flesta av låtarna vi ska sjunga på konserten. Det börjar nu låta riktigt bra, även om vi förstås har lite kvar att jobbs på när det gäller några av låtarna.  Jag såg inga pärmar framme under dagens träning, bara några fusklappar här och där.  Ingen tvekan om att vi låter bättre när vi nu känner oss så säkra att vi kan lämna pärmarna.

Inspelningarna från dagens övning läggs ut på vår hemsida inom kort.

Nästa vecka tar vi de låtar vi inte hann igenom idag och gnuggar lite extra på de partier som ännu inte är helt perfekta.

Nästa vecka kommer också låtordningen på konserten att vara klar.

När det gäller klädseln på konserten gäller svart nedtill och vitt upptill för alla. Kvinnorna kompletterar med någon vårfärg på schal eller liknande.

Och en sak till – Nu gäller det för oss alla att sprida det glada budskapet om vår konsert. Ni som har FB – dela inlägget på körens FB-sida vidare till vänner och bekanta.  Och sälj så många biljetter ni kan. Om vi alla i kören säljer tre biljetter var fyller vi halva salongen!

Janne M