Hej alla körvänner!

Vilken konsert det blev! Vilken röst och vilken nerv hon har, Monica Törnell!

Och jag tycker att vi i kören gjorde en mycket bra insats. Visst blir vi bara bättre och bättre?!

Och vilken tur att Roger gav oss en chans till revansch på ”You raise med up”. Vi höll på att schabbla bort den då vi misslyckades totalt med vår insats under sista repet, men vid konserten gjorde vi det vi skulle. Och jäklar vad bra det lät.

Jag upphör inte att förvånas och imponeras av hur duktiga musiker med så kort repetitionstid kan skapa en sådan musikupplevelse som vi fick. Det var sannerligen ingen lång tid som Roger och bandet hade på sig att repetera med Monica inför konserten. Och Rogers insatser med både sång och fiol till några av Monicas låtar var verkligen njutbara.

All logistik och allt praktiskt arbete inför och efter konserten fungerade också alldeles utmärkt! Tack ni som fraktade och monterade gradängerna, tack Göran för allt jobb med både Affischer och program, tack ni som administrerade biljettförsäljningen, tack Arrangemangsgruppen för välkomnande av publiken och försäljning o kontroll av biljetter. Tack också till kvällens konferencier Lisa som så tryggt och trevligt lotsade oss genom hela konserten. Tack till Festkommittén som ordnade med den trevliga middagen där Roger avtackades särskilt.

Det finns alltid en risk med att räkna upp alla som bör tackas. Säkert har jag glömt flera. Vi var många som hjälptes åt för att denna kväll skulle bli så lyckad som den blev.

Flera har undrat hur stor publiken var. Rolf och Jan U har nyligen räknat ihop hur många biljetter som sålts på olika sätt. Det var totalt 260 stycken. Ett bra resultat tycker jag, även om jag tycker lite synd om de som missade denna fina konsert.

Nu tar vi sommarlov och träffas nästa gång tisdagen den 10 september.